MEDİKAL İŞLEMLER
  HASTA TAKİP
  RANDEVU
  TETKİK ORDER
  TEDAVİ ORDER
  AMELİYAT
  SERVİS İSTEMLERİ ve İŞLEMLERİ
  ECZANE VE TIBBİ MALZEME İŞLEMLERİ
  MEDULA UYGULAMALARI
  LABORATUVAR
  ACİL
  HEMODİYALİZ
  AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI
  KANBANKASI
  NÜKLEER TIP BİLGİ SİSTEMİ
 İDARİ ve MALİ İŞLEMLER
  ÖDEME İŞLEMLERİ
  FATURALAMA
  DOKTOR KATKI GİRİŞLERİ VE TAKİBİ
  İSTATİSTİKSEL RAPORLAMA
  MALZEME YÖNETİM SİSTEMİ
  SAYMANLIK UYGULAMALARI
  DİYET
  ARIZA TAKİP
  GÜVENLİK
  VEZNE
  SAĞLIK KURULU
  DANIŞMA
  TIBBİ KAYIT ve ARŞİV
  TIBBİ CİHAZ TAKİP
Diyet

Yatan hastalar, refakatçiler ile, hastane personeline verilecek yemeklerin tanımlandığı ve belirlendiği modüldür. Modülde, malzemeler, yemekler, diyetler, menüler tanımlanır. Tarih bazında, o gün çıkacak menüler tanımlanabilir. Bu sayede, o gün çıkmayacak bir yemeğin veya malzemenin herhangi bir şekilde hastaya, refakatçıya veya personele sunulması engellenmiştir.Günlük iaşe raporları ile yasal olarak hazırlanması gereken evrak ve raporlamaların modül içinde alınabilmesi sağlanmıştır.

   
ANA SAYFA   HAKKIMIZDA   ÇÖZÜMLER   ÜRÜNLER   İNSAN KAYNAKLARI   İLETİŞİM   SİTE HARİTASI